Texteam Kft. H-1135 Budapest
Tel: +36-1-412-1500
Email: texteam@texteam.hu

Texteam magyar oldalak

texteam_slider_02.jpgDSCF8924.jpgAnyag5.jpgXC_TextileOpt.jpg

Bemutatkozik a Texteam Kft.

A TEXTEAM Kft. 1989-ben jött létre azzal a céllal, hogy a cég méteráru kereskedelemmel foglalkozzon és a hazai felsőruházati piacon meghatározó szerepet töltsön be.

Termékkínálatunk igen széles skálájú, a felsőruházati alapcikkektől (minimatt, selyem, bélés, szatén, vászon, vetex, pafix, stb) az extravagáns, divatos textíliákig (női különleges szövetek, alkalmik) szinte minden megtalálható.

Társaságunk stratégiája néhány éve a minél szélesebb árukínálat kialakítása, ezért jelenleg is több mint 400 különféle árut tartunk készleten. Árukészletünk a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan rugalmasan változik.

A TEXTEAM Kft. két budapesti nagykereskedést üzemeltet. A cég központja a XIII. ker., Zsinór u. 32-34. szám alatt van, míg a kihelyezett nagykereskedése a VI. ker., Szondi u. 61. szám alatt működik.

Cégünknél egy jól összeszokott csapat dolgozik, ami sokat segít a vevői igények minél pontosabb és sikeresebb kiszolgálása érdekében. Bátran állíthatjuk, hogy vevőink nagy része jó érzéssel tér be hozzánk újra és újra vásárolni. A széles skálájú anyagfelhozatalból szintén mindenki talál valamit az igényeihez.

Nézzen be Ön is hozzánk! Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
TEXTEAM KFT.